Pieter franken

Pieter franken

Voorzitter

Pieter studeerde voor radio-officier aan de zeevaartschool in Amsterdam en begon zijn carrière als sonar-ingenieur en surveyor in de offshore industrie voor Fugro. Later behaalde hij een postdoctorale graad in Geografische Informatiesystemen. Er volgden nog twee postdoctorale diploma’s in bedrijfskunde en IT-strategie en deze zorgden voor een geleidelijke overgang naar een commerciële rol. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de bemande luchtfotografie is hij sinds 2012 oprichter, directeur en mede-eigenaar van Skeye BV die gespecialiseerd is in onbemande onderzoeken en inspecties met behulp van drones.

Jesse Don

Jesse Don

Secretaris

Jesse begon zijn carriere als politieagent in de regio Rotterdam-Rijnmond. Doordat hij naast zijn werk als politieman integrale veiligheidskunde studeerde besloot hij een carriereswitch te maken om in de zware industrie te gaan werken als veiligheidskundige. Na het behalen van zijn opleiding tot hoger veiligheidskundige is het idee om drones in te zetten om het werken op hoogte bij de bron aan te pakken. Drones zijn veiliger, sneller en daardoor goedkoper dan andere inspectietechnieken op hoogte. Sky Survey is in 2013 opgezet met deze gedachte en levert een allround drone services. Sinds 2018 is Antea Group partner in Sky Survey, waardoor we in staat zijn om naast het inwinnen van data, deze data ook te analyseren en te implementeren in een breedt scala van sectoren.

Guido benschop

Guido benschop

Penningmeester

Guido is 20 jaar actief als luchtvaartpiloot. Eerst o.a. op de ATR en Boeing 737 maar tegenwoordig als Captain op de Airbus A310/A300-600. Daarnaast is hij oprichter van de Dutch Drone Company en managed hij de benodigde vergunningen en flight plans om de opdrachten te faciliteren.

Invanka Kösters

Invanka Kösters

Bestuurslid

Ivanka is o.a. oprichter van Skytools en SkyVision.